MENU

Свят от жици в цвят

Не е ли вярно, че живеем в свят на кабели? Колкото и да се развиват безжичните технологии, всяка стая в домовете ни има поне по 8 контакта. Толкова много кабели, толкова много линии, които пренасят електричество и данни. В тази колекция са събрани 6 илюстрации, създадени за 5 клиента от Charis Tsevis през последните 2 години. Всичките са на тема връзката между мрежата и човешкото тяло и дух. Даже тази с лъва е предимно метафорична.

Залата на славата на регето: Покоряващият лъв

Фондацията „Зала на славата на регето“ е културна и благотворителна инициатива, спонсорирана от американския дизайнер с произход от Ямайка Майк Томпсън, заедно с гръцкия дизайнер и блогър Мария Папаевстатиу, за да популяризира музиката на Ямайка и да подпомага образованието там.

Ето и втората илюстрация за същата кампания:

 

Front Row I/O: Коко и Стив

Front Row I/O е институт, издържан съвместно от Института по изкуствата в Лондон и Гугъл. Той подкрепя усилията на предприемачите в областта на модата и технологиите да развиват бизнеса си. За тяхната кампания е създаден този портрет на Коко Шанел и Стив Джобс, направени от жици и нишки. Ето илюстрацията:

IBM Бразилия: Електронни синапси
Илюстрация към статия за използването на концепцията за синапсите в съвременните суперкомпютри. Публикувана е в PENSE, списанието на IBM Бразилия.

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *