MENU

Halo – визитката на бъдещето

Размяната на визитки е задължително условие на практически всяка делова среща, част от бизнес етикета. Това е и причината за година да се натрупат толкова визитни картички, че да не се побират в един визитник. С новото устройство, наречено Halo този проблем се решава съвсем просто и елегантно. Halo – това е визитната картичка на бъдещето.

Даже и най-простото и евтино електронно устройство може да замени огромно количество вещи, съществували по-рано поотделно. Като мобилният телефон – това многофункционално устройство, малко и удобно, побиращо се във вашия джоб – събира в себе си по-рано несъвместими предмети като телевизор, географски карти, калкулатор, конзола за игри, фотоапарат, бележник и т.н.

Продължение на тази всеобща унификация се явява и визитникът Halo. Той ви дава възможност да се отървете от огромното множество визитки, които се налага да държите в себе си.

Halo е визитката на бъдещето. Нея няма нужда да я давате на някого. Достатъчно е само да докоснете с вашето устройство това на човека, с когото се срещате – цялата информация моментално се предава по безжичен път.

Освен това, визитната картичка Halo служи едновременно и като визитник, в който може да съхраните стотици и хиляди визитки на други хора. При това всяка от тях може да разгледате в нейния оригинален дизайн, вложен от притежателя й.

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *