MENU

Лично пространство в HUSH

Отворени офиси и обществени сгради, видеонаблюдение, споделяне на онлайн профили, камери, вградени в лаптопите – никога не е било по-лесно да се свържем. Но какво става когато искаме да се уединим? В момента има 21 града с население над 10 милиона, и се очаква да станат много повече в бъдеще. Затова е изключително важно да се откриват нови начини, позволяващи на хората да съществуват заедно в комфорт в тази гъсто населена обстановка.

Създавайки едно затворено пространство HUSH осигурява лично пространство, едно луксозно бягство в тъмно, притихнало, естествено пространство в средата оживен хотел, летище, офис или библиотека. HUSH предлага тихо местенце в епохата на непрекъснат растеж на населението, където неприкосновеността на личния живот и спокойствието са все по-скъпа стока.

Основният корпус на HUSH се състои от единично парче 10 милиметра дебел вълнен филц. Вълната е естествено огнеустойчива, дишаща, издържлива и еластична. Също така е мулти климатична, което означава, че е топло, когато в околната среда е студено, и запазва хлад, когато наоколо е топло. Също така е и биоразградима. Вътрешната подплънка на HUSH е направена от рециклирани вълнени влакна, получени като вторичен продукт в килимената индустрия.

HUSH се произвежда в Дърам от Ness Furniture, от опитни майстори, подкрепящи и съживяващи античните британски занаяти.

HUSH беше избран от Kevin McCloud за “Зелен герой” на Grand Designs Live.

Дизайнът на HUSH е дело на Freyja Sewell.

 

hush_img1

hush_img2

hush_img3

 

 

източник

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *