MENU

Ребрандинг за модния фотограф Greg Sorensen

Модният фотограф Greg Sorensen пристига в бранд студио DIA с идеята да обнови своята бранд идентичност. Отличителният стил на Грег определено е оставил следа в Нюйоркската индустрия вече повече от десетилетие.

Задачата на студиото е да създаде бранд, който да се открои сред останалите фотографи като в същото време да създаде съответния респект.  Те постигат това чрез дизайн на подвижна система, която отразява положението на маркерите за блендата на фотоапарата. Линиите са разположени експоненциално и съдават илюзията за обемност. Черно-бялата гама представя фотографията в нейния чист и първичен вид.

Докато цялостното излъчване е минималистично и съвършено, то грид-системата е изключително сложна. Маркерите са в основата на всеки един дизайн, създавайки уникална и характерна визия, която рязко отличава марката на Грег.

 

01

03

04

05

10

08

07

0906

11

02

 

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>