MENU

Новата щаб квартира на Google в Цюрих

Google продължава с новите си и ярки офиси по цял свят. Сега можете да погледнете към скоро открития офис на компанията в Цюрих.

Ръководството на компанията и авторите на проекта са се стремили да създадат пространство, в което персоналът да се чувства по-добре, отколкото даже и у дома си.

Новата щаб квартира се простира на повече от 12 000 кв.м. и е предназначена да повишава не само нивото на ефективност на работния процес, но и качеството на отдих на служителите.

Една разноцветна симфония от най-еклектични помещения предпазва персонала от риска да потънат в привична рутина и еднообразие – спирачките на всяка една креативна дейност.

Офисът е разработен от швейцарското архитектурно студио Camenzind Evolution така че да вдъхновява. Той прави впечатление на неформален клуб по интереси, скривайки от погледа работните места на персонала.

Смелите цветове и съвременни материали играят съществена роля в дизайна на интериора, позволявайки на авторите да въплътят и най-дръзките и неочаквани решения. Всяко от пространствата представлява кардинално различна среда – това показва колко лоялно е ръководството към вкусовете и предпочитанията на своите сътрудници.

COMMENTS: 2
  1. March 01, 2012 by Anonymous Reply

    много забавно местенце за работа

  2. June 30, 2012 by Таня Василева Reply

    Уникално! Възхитена съм от начина, по който е подходено към нуждите на работещите! Това не може да се види навсякъде и затова е за отбелязване и естествено за пример!
    Благодаря за приятната статия 🙂

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *